Uusi tehokas syöpähoito on pitkälti homeopatiaa.

Uusi syöpähoito kehitetty  https://www.is.fi/terveys/art-2000001145004.html jossa melanoomaa hoidetaan nyt tehokkaasti jopa 10 000 kertaisella heikennetyllä herpes-viruksella.  Tämmöinen laimennus on Homeopaattista hoitoa, jota Suomessa taas “tiede-ihmiset” ovat pitäneet huuhaana. Homeopatiahoidosta on kuitenkin jo aiemminkin kopioitu: rokotus ja siedätyshoito – joissa pienillä määrillä jotakin haitallista, saadaan keho vastustamaan tai sietämään.

Homeopatian kehittäjä: lääkäri/kemisti Samuel Hahnemann huomasi jo yli 200 vuotta sitten, että sama parantaa samaa – eli sairauden aiheuttajaa kun heikennetään tarpeeksi paljon, niin se aktivoi kehon parantumaan siitä tai kaltaisista sairastiloista. Tämmöinen valmiste (homeopatia, rokote, siedätys) antaa vastustuskyvylle impulssin ja kehoa alkaa taistelemaan enemmän sairautta vastaan – eikä näissä kehoa tukevassa hoidossa tarvitse olla sitä vaikuttavaa ainetta, vaan se heräte. Tieteellisiä tutkimuksia homeopatiasta .

Ehkä pian meilläkin myönnetään, mistä homeopatiassa on kysymys. Olen itse jo kauan kirjoitellut, että tulevaisuudessa lääkityshoito tulee olemaan taasen enemmän homeopatiaa, joilla kehoa itseään aktivoidaan sairauksia vastaan. Ongelma on vielä taloudellinen: kannattaako sairasta parantaa vai lääkitä pitkään ja miten niitä laimennoksia voisi patentoida kaupalliseksi?

Viimeistään sitten, kun raha ei ole enää se tärkein asia sairaanhoidossa tai luonto on vain saastunut lääkejäämistä liikaa, niin aletaan hyödyntämään kehon omia voimavaroja. Homeopatia- ja akupunktiohoidot ovat juuri sellaisia hoitoja ja tulevat olemaan myöhemmin tietystikin hiukan muutetuin nimin sitä virallisempaan hoitoa meillä länsimaissakin.

Tämä on ihan yksinkertaista ja ymmärrettävää, mutta niille jotka ovat nykyisessä kaupallisen lääketeollisuuden pauloissa, tämä on vaikeaa, koska heidän uskonsa on se pillerin vaikuttava-, “pakottava” aine.

Tämän ajatusmaailman ja kaupallisuuden johdosta tänäänkin Suomessa kuolee oirelääkkeiden haittoihin useita ihmisiä, jotka eivät olisi kuolleet itse sairauteen, johdon lääkettä söivät. Ihmetyttää kovasti, että tästä oikeasta ongelmasta ei olla huolissaan? Ollaan paljon enemmän huolissaan siitä, että kaikki ihmiset eivät tee näin, vaan toiset yrittävät hoitaa itseään terveeksi ja pois lääkekierteistä ja Suomeen halutaan puoskarilakikin estämään tätä ajattelua.