Uusi tehokas syöpähoito on pitkälti homeopatiaa.

Uusi syöpähoito kehitetty http://www.iltasanomat.fi/terveys/art-2000001145004.html, jossa melanoomaa hoidetaan nyt tehokkaasti jopa 10 000 kertaisella heikennetyllä herpes-viruksella. – Tämmöinen laimennus on jo homeopatiaa, jota Suomessa taas tiede-ihmiset ovat pitäneet huuhaana.

Ehkä nyt ymmärretään, mistä homeopatiassa on kysymys. Olen jo kauan kirjoitellut, että tulvaisuuden lääkitys tulee olemaan homeopatiaa, joilla kehoa itseään aktivoidaan sairauksia vastaan. Sitten kun raha ei se tärkein asia sairaanhoidossa ja päästään eroon kaavoista, voidaan hyödyntää kehon voimavarjoa. Homeopatia- ja akupunktiohoidot tulevat olemaan hiukan muunneltuina nimillä tulevaisuudessa sitten sitä virallisempaan hoitoa.

Homeopatian kehittäjä: lääkäri/kemisti Samuel Hahnemann huomasi jo yli 200 vuotta sitten, että sama parantaa samaa – eli sairauden aiheuttajaa kun heikennetään tarpeeksi paljon, niin se parantaakin siitä tai kaltaisista sairastiloista. Tämmöinen valmiste antaa siis vastustuskyvylle impulssin ja kehoa alkaa taistelemaan enemmän sairautta vastaan – eikä näissä kehoa tukevassa hoidossa tarvitse olla sitä vaikuttavaa ainetta, vaan se heräte.

Tämä on ihan yksinkertaista ja ymmärrettävää, ja halutaan, mutta niille, jotka ovat nykyisessä kaupallisen lääketeollisuuden pauloissa, tämä on vaikeaa, koska heidän uskonsa on se pillerin vaikuttava aine.